Försäljningsrekord för boende nästgårds med Högis

21.11.2021

Ett boende med bra grund, där materialvalen och de ljusa färgerna var en tilltalande början. Nu blev vår uppgift att ge boendet en själ och fylla det med den rätta fjällkänslan, så att spekulanterna skulle känna ett starkt ägandebehov och delta i budgivningen.

Alla efterbilder tagna av:

Allrum
Före / Efter

Horn för vägg samt i form av ljusstake fick samsas med träspel och gosig fäll. Självklart fann vi även plats för olika dalahästar och grönska i form av evighetsgran. Ernst ljuskrona fick sällskap av mera Ernst: ljuslykta med budskapet "Det är dom små ljuspunkterna i vardagen som gör den stora skillnaden". Just en sådan ljuspunkt kan ju vara att få vistas i sitt fritidsboende och njuta av fjäll och underbar natur i Sälen.

Kök
Före / Efter

Kök
Före / Efter

En liten kaffehörna växte fram i köksdelen som en påminnelse om den varma, goa känslan man kan uppleva efter en härlig utedag. 

Sovrum 1
Före / Efter

Sovrum med våningssäng där en mysig kuddhörna samt ännu gosigare fäll adderades, tillsammans med pussel - om andan faller på och det blir dags för lite innetid! 

Sovrum 2
Före / Efter

Sovrum med dubbelsäng som förgylldes med stor änglatavla, böcker, drömfångare och kuddar med lite extra guldkant.


"Cathrine på Scandinavian Top Living hjälpte oss att styla personalboende inför försäljning och vi är jättenöjda med förvandlingen till ett supermysigt fjällboende! 
Rekommenderas varmt." 


Fredrik
Säljare

Badrum
Före / Efter

Rymligt badrum med tvättmaskin och en bastu för lite extra värme fick piffas upp med några härliga spa-detaljer. 

Nu var vårt uppdrag slutfört och vi var så nöjda med de positiva energierna och det maximerade stugmyset att vi knappt ville lämna boendet. Det bådade gott och som rubriken indikerar så resulterade denna försäljning oxå i budgivning med försäljningsrekord!