Myrflodammen

16.03.2021

Tack vare Sälenmäklarens rekommendation fick vi i uppdrag att styla ett 65 m2 falurött fritidshus med praktisk planlösning. Samma ägare sedan huset byggdes 1997, många år och många minnen.

Alla efterbilder tagna av:
Fotograf Cederberg


Nu har det blivit dags att sälja boendet, dags för en ny ägare att skapa nya minnen, och inför försäljningen behövde boendet ett lyft. Dalarna och naturen blev vår röda tråd och det första vi möttes av, när vi kom dit för att ta itu med projektet under den klassiska Vasaloppshelgen (första helgen i mars). Välkommen in!


Hall
Före / Efter

Sovrum 1
Före / Efter

Eftersom tiden stått still på sina ställen inviterade vi nutiden i olika format. Vi tänkte nytt och ändrade om där det behövdes men behöll såklart Dalarnas starkaste symbol dalahästen, som i olika färg och storlek travade in i rummen.

Sovrum 2
Före / Efter

Sovrum 3
Före / Efter


Kök
Före / Efter


Vi maximerade möjligheten att tilltala alla kategorier av potentiella köpare genom att tona ner färgskalan och göra den mer enhetlig. Vårt mål var att skapa en urmysigt miljö som skulle "skjuta pilar" i allas hjärtan vid visning, oavsett ålder.


Matplats
Före / Efter


Naturligtvis vill vi slå ett slag för vår Svenska furu-träpanel-fjällstuga. Det organiska trämaterialet som återkommer i många boenden bemöter vi oftast med stor respekt och kärlek. När det får sällskap (i sin omgivning) av noga utvalda ting skapas en varm ombonad känsla som är svår att motstå: fjällmys!


Sällskapsyta
Före / Efter

Toalett
Före / Efter

Före / Efter

Före / Efter

Vi tycker stylingen ser toppen ut, stort tack för denna gången.

FastighetsmäklarenLudwig Forsberg

Detaljbilder