Spelvägen

10.01.2021

Den här familjen byggde själva sitt parhus 1990. Tiden går och plötsligt är det 30 år sedan, och hög tid att förnya den del av huset som hyrs ut.

Här passade vårt koncept perfekt då de ville behålla "kärnan" i huset men samtidigt få en mysigare och modernare atmosfär.

Idéer och den rätta känslan gällande vad som behövde göras infann sig snabbt. Genom återbruk av vissa föremål samt avmöblering, bortplockning och addera lite nytt, skapade vi en helt ny miljö som andades trivsam nutid. Familjen blev supernöjd och tack vare stylingen kunde de med gott samvete göra en rejäl prishöjning inför säsongen 2020.

- Att anlita Scandinavian Top Living är en lönsam investering säger familjen.


Före / Efter

Duschrum
Här ville vi skapa lite spakänsla med behagliga färgtoner. Bastun är bara två kliv till vänster, där man som gäst kan fortsätta sin avkoppling på semestern, kanske efter en ljuvlig dag på fjället.


Före / Efter

Lilla sovrummet: 1 våningssäng + garderob
Vi tog bort lite av 90-talet och välkomnade nutiden. Ett litet stjärntema smög sig in och fick symbolisera natthimlen med alla sina stjärnor. Stjärnan är en tidlös symbol som passar alla åldrar, perfekt till ett rum som ibland bebos av barn och ibland vuxna.


Före / Efter


Före / Efter


Före / Efter