Projekt

Här frångår vi vårt (fritids) koncept med bestående styling och gör/utför den traditionella varianten. Här har vi en trivsam planlösning att jobba med, så det var bara att sätta igång!

Nu var det dags att modernisera dessa 64 kvadratmeter med ett fantastiskt läge på max tio stavtag till backen. Boendet ligger via BengtMartins för uthyrning hela säsongen så det blev fokus på funktionell men mysig inredning. Exempelvis kände vi att det gärna fick flytta in en kikare här, så man kan ta sig en titt på vad som händer i...

Ett boende med bra grund, där materialvalen och de ljusa färgerna var en tilltalande början. Nu blev vår uppgift att ge boendet en själ och fylla det med den rätta fjällkänslan, så att spekulanterna skulle känna ett starkt ägandebehov och delta i budgivningen.

Tack vare Sälenmäklarens rekommendation fick vi i uppdrag att styla ett 65 m2 falurött fritidshus med praktisk planlösning. Samma ägare sedan huset byggdes 1997, många år och många minnen.

Stor stuga på 135 m2 som nu ligger för uthyrning så att stora sällskap kan få tillfälle till stugmys i fjällen. Här fanns det potential för styling och att göra boendet mer attraktivt för både ägare och framtida hyresgäster.

Här presenterar vi ett av våra större genomförda projekt, som även inkluderade uppfräschning av ytskikt och lackering av köksluckor och kakel samt delvis nytt möblemang.